Warme/ koude buffetten
Op deze pagina vind u onze buffetten in, overleg zijn er diverse samenstellingen mogelijk om het buffet geheel op wensen af te stemmen.
Borrelbuffet
.
- Hollandse kaasschotel
- Franse kaasschotel
- Visschotel
- Patéschotel
- Komkommerbakje gevuld bieslookkaas
- Gevulde eieren
- Pommodori tomaatje gevuld met zalmmousse
- Stokbrood/toast
- Roomboter/kruidenboter
Huisbuffet
Warm
- Beenham met honing-mosterdsaus
- Kipfiletspiesjes met kerriesaus
- Pittige gehaktballetjes in satésaus
Koud
- Rundvleessalade
- Zalmsalade
- Waldorffsalade
- Gegrilde rosbief met pesto en parmazaanse kaas
- Meloen met Ardennerham
- Patéschotel
- Franse kaasschotel
- Fruitsalade
- Stokbrood/toast
- Roomboter/kruidenboter
Warm/koud buffet
Warm
- Beenham met honing-mosterdsaus
- Kipfiletspiesjes met satésaus
- Pittige gehaktballetjes in pikante saus
- Scampispiesjes in knoflookmarinade
Koud
- Zalmsalade
- Waldorffsalade
- Russische ei salade
- Cranberry paté met cumberlandsaus
- Franse kaas schotel
- Fruitsalade
- Stokbrood/toast
- Roomboter/kruidenboter
- Tappanade
Warm/koud buffet deluxe
Warm
- Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
- Lendebiefstuk met stroganoffsaus
- Gepocheerde zalm met witte wijnsaus
- Diverse aardappelgarnituren
- Groenten van het seizoen
Rauwkost
Koud
- Gerookte zalm
- Gerookte paling
- Hollandse garnalen
- Gerookte eendenborst met cranberrysaus
- Coppa di parma met meloen
- Gerookte ham
- Kip/pesto salade
- Diverse sauzen
- Stokbrood
Roomboter/kruidenboter
Dessert
- Chipolatabavaroise
- Moccabavaroise
Winterbuffet (vanaf 1 oktober tot 1 april)
.
- Zuurkool met spekjes
- Boerenkool met spekjes
- Stampot rauwe andijvie
- Stampot rode kool met appeltjes
- Rookworst
- Balgehakt
- Hachee
- Speklapje
- Jus
Dessert
- Griesmeelpudding met bessensaus
- Minimaal 10 personen, bij minder personen samenstelling in overleg.
- Andere wensen en/of samenstellingen mogelijk.
- Borden, bestek en glaswerk zijn indien gewenst bij te huren.